Elektricien Leiden

Ervaren Installatiebedrijf Sinds 1992

24-uurs storingsdienst

Uneto VNI Erkend

Garantie op product en dienst

Bel direct: 071-2032072

Elektricien Leiden.

Leiden heeft ruim 125.000 inwoners en is daarmee 1 van de grootste plaatsen van de provincie Zuid-Holland. Zoveel mensen die er werken en wonen zorgt voor flink wat leven in de brouwerij en iedereen die er op welke wijze dan ook actief is rekent er eigenlijk als vanzelfsprekend op dat de plaatselijke stroomvoorzieningen prima geregeld zijn. Ongeacht of het nu dag of nacht is. Elektricien Leiden draagt daar maar wat graag op positieve wijze haar steentje aan bij. Als officieel erkende elektricien bieden we absoluut vakwerk op het terrein van de aanleg, realisatie, vervanging en het herstel van stroomvoorzieningen. Iedere werkdag zijn onze experts in Houtkwartier, Schenkwijk, Kloosterhof of ergens anders in Leiden werkzaam om onze klanten van de meest betrouwbare elektriciteitsoplossingen te voorzien.

Elektricien Leiden

Wij helpen u graag met:

 • Stroomstoring en kortsluiting
 • Groepenkasten vervangen e.o. plaatsen
 • Stroom en krachtstroom aansluitingen
 • Elektra aanleggen waaronder perilex

Stroomstoringen snel en professioneel verholpen..

Zelf knutselen met elektriciteit, zonder dat u over de juiste vakmatige expertise beschikt is altijd sterk af te raden. Krijgt u bijvoorbeeld met een storing te maken, ga dan vooral niet zelfstandig aan de slag om de zaak provisorisch op te lossen. Kies voor een aanpak die écht veilig is en doe in het geval van storingen gewoon een beroep op de specialisten van Elektricien Leiden. Omdat we absoluut snappen dat u bij verstoringen niet langdurig zonder elektriciteit wenst te blijven zitten, staan we in letterlijke zin het hele etmaal klaar om iedere stroomonderbreking bij u thuis of op de werkplek zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Elektricien Leiden

24/7 Storingsdienst in Leiden:

 • Storingen en kortsluitingen
 • Binnen 1 uur ter plaatse
 • Dag én Nacht bereikbaar
 • Garantie op producten en diensten

Service voor particuliere klanten.

Particuliere klanten staan we erg graag met raad en daad bij op het vlak van de aanleg of vervanging van elektra. Aangezien elektriciteit bij onkundig gebruik letterlijk levensgevaarlijk kan zijn, raden we u sterk af om zelfstandig met stroomkabels te gaan knutselen als u niet of amper kennis van dat soort dingen heeft. U loopt in een dergelijk geval het gevaar stroomstoten en verbrandingen op te lopen. Ondeskundig gerealiseerde energieoplossingen kunnen daarnaast ook heel erg brandgevaarlijke omstandigheden veroorzaken. Neem daarom geen enkel risico en schakel liever een gediplomeerde vakman van Elektricien Leiden in. Onze professionals weten exact welke veiligheidsmaatregelen er tijdens de aanleg of vervanging genomen dienen te worden, waardoor u een goed werkend eindproduct krijgt gerealiseerd.

Elektricien Leiden

Waarom Elektricien Leiden:

 • Erkend en Gecertificeerd
 • Alles rondom groepenkasten
 • Garantie op producten en diensten
 • Eerlijke prijzen

Service aan zakelijke klanten.

Ook op het terrein van zakelijke stroomvoorzieningen zijn de experts van Elektricien Leiden prima thuis. Bouwondernemingen doen bijvoorbeeld regelmatig een beroep op ons om grootschalige woon- of bedrijfscomplexen van een adequaat functionerend stroomnetwerk te voorzien. Daarnaast kunt u ons vanzelfsprekend ook inzetten, als u bedrijfsmatige elektra-aanpassingen verlangt. Denk daarbij in dit geval aan de installatie van nieuw gerealiseerde krachtstroompunten of de vergroting van uw interne elektriciteitsnet zodra u een nieuwe bedrijfsruimte realiseert. Talrijke elektriciens, die via ons bedrijf meedraaien, hebben met de loop der tijd ook maximaal elektrotechnische knowhow opgedaan in de industriële sector. En dan met name bij in de regio actieve mkb-ers. We zijn u dus ook graag van dienst als u op dat gebied aanpassingen van uw elektra uit wilt laten voeren.

Elektricien Leiden

Wij helpen u graag met:

 • Aanleggen van krachtsroom
 • Binnen en buitenshuis
 • Aanleggen tuinverlichting
 • Het opstellen van een stroomplan

Gericht op servicegerichte klantvriendelijkheid!

Elektricien Enschede is een allround elektrobedrijf waar dienstverlening en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan.

Uw serieuze klanttevredenheid is de beste waardering die u ons kunt bezorgen. Onze gepassioneerde professionals werken ook dolgraag aan uw kleinschalige of ingewikkelde stroomklussen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de brede mogelijkheden geheel vrijblijvend met ons door te spreken. Onze erkende elektriciens uit Leiden staan dag en nacht klaar voor u.

Elektricien Leiden

Waarom een allround elektricien:

 • Alle storingen direct laten verhelpen
 • Uitgebreide kennis over groepenkasten
 • Vinden 98% van de storingen direct
 • Altijd een specialist bij u op locatie
BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE ELEKTRICIEN IN LEIDEN?
Bel ons direct! Onze Erkende Elektriciens staan 24/7 voor u klaar in LEIDEN!
Call Now Button