Elektricien Rijnsburg

Ervaren Installatiebedrijf Sinds 1992

24-uurs storingsdienst

Uneto VNI Erkend

Garantie op product en dienst

Bel direct: 071-2032072

Elektricien Rijnsburg.

U staat er hoogstwaarschijnlijk niet elke dag met angst en beven bij stil, maar het is niet uitgesloten dat Rijnsburg deels of geheel met een fikse stroomstoring te maken kan krijgen. Zo’n energieonderbreking kan verstrekkende gevolgen voor Rijnsburg hebben. Niet alleen op de zojuist genoemde markante Rijnsburgse locaties, maar ook bij u thuis en op de werkplek. Gelukkig staat Elektricien Rijnsburg 24 uur per dag voor u klaar om elke grote of kleine inpandige elektriciteitsstoring vlug te herstellen. Het is van ondergeschikt belang of het euvel zich onder andere in De Hoek, Frederiksoord of een andere wijk in Rijnsburg voordoet. Wij zijn zowel overdag alsook in de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen inzetbaar om u zo vlug mogelijk weer van stroom te kunnen voorzien. Onze service beperkt zich overigens niet alleen tot Rijnsburg. Daar we een regionaal gerichte onderneming zijn, kunt u ook van al onze elektradiensten gebruik maken als u zich bijvoorbeeld in Katwijk, Leiden of Wassenaar bevindt.

Elektricien Rijnsburg

Wij helpen u graag met:

 • Stroomstoring en kortsluiting
 • Groepenkasten vervangen e.o. plaatsen
 • Stroom en krachtstroom aansluitingen
 • Elektra aanleggen waaronder perilex

Krachtstroom Aanleggen..

Daar Elektricien Rijnsburg specialist in het aanleggen, vervangen en repareren van de meest uiteenlopende soorten elektriciteitsvoorzieningen is, zijn we bijvoorbeeld regelmatig in de regio in touw om nieuwe woonhuizen of bedrijfsgebouwen van een volledig en betrouwbaar stroomnetwerk te voorzien. Daarnaast houden we ons ook bezig met het vergroten van reeds bestaande elektriciteitsnetten. Zo’n uitbreiding kan aan de orde komen als u uw woonhuis of onderneming een maatje groter gaat laten maken. Die aanbouw moet in de meeste gevallen dan ook meteen van stroomleidingen worden voorzien. Om te voorkomen dat uw huidige inpandige elektriciteitsnet vanwege zo’n uitbreiding te zwaar belast wordt kunnen de vakmensen van Elektricien Rijnsburg voor u zorgen dat er een compleet nieuwe stroomgroep wordt opgeleverd. Dit betekent in zo’n geval dus ook dat er wijzigingen in uw groepenkast plaats moeten vinden.

Elektricien Rijnsburg

24/7 Storingsdienst in Rijnsburg:

 • Storingen en kortsluitingen
 • Binnen 1 uur ter plaatse
 • Dag én Nacht bereikbaar
 • Garantie op producten en diensten

Vernieuwingen voorkomen verstoringen.

Uit ervaring weten we dat de meeste elektriciteitsstoringen te maken hebben met een inferieure staat van uw inpandige stroomnetwerk. Zeker als uw pand al vele tientallen jaren oud is kan het zeker geen kwaad om eens een medewerker van Elektricien Rijnsburg bij u thuis of op uw bedrijf langs te laten komen voor een inspectie van uw bedrading en contactpunten. Die zijn namelijk – net als alles in het leven – onderhevig aan slijtage. Een regelmatig voorkomende vorm van slijtage betreft de vertering van het kunststof omhulsel van uw bedrading. Als na vele gebruiksjaren het inwendige koper bloot komt te liggen kan dit een hogere kans op kortsluitingen tot gevolg hebben. En dergelijke kortsluitingen zouden in het meest ernstige geval brand in uw pand kunnen veroorzaken

Elektricien Rijnsburg

Waarom Elektricien Rijnsburg:

 • Erkend en Gecertificeerd
 • Alles rondom groepenkasten
 • Garantie op producten en diensten
 • Eerlijke prijzen

Professionele controle van slijtage.

Woont of werkt u dus in een gebouw, wat reeds talloze decennia geleden gebouwd is, dan is het zeker de moeite waard om de kwaliteit van het inpandige elektriciteitsnet eens intensief door Elektricien Rijnsburg te laten controleren. Een van onze vakmensen komt graag bij u thuis of op het werk langs om uitgebreide metingen uit te voeren. Wanneer daadwerkelijk duidelijk is dat ouderwetse stroomkabels elektriciteitsstoringen of andersoortige instabiliteit kunnen veroorzaken, dan zal hij u een plan van aanpak voorstellen waarbij de vervanging van uw slechte materiaal aan bod komt.

Elektricien Rijnsburg

Wij helpen u graag met:

 • Aanleggen van krachtsroom
 • Binnen en buitenshuis
 • Aanleggen tuinverlichting
 • Het opstellen van een stroomplan

Elektricien Rijnsburg realiseerd uw wensen!

Wat uw particuliere of zakelijke wens op het gebied van stroomvoorzieningen ook is, de kans is zeer groot dat Elektricien Rijnsburg die wens om kan zetten naar een opgeleverd project. Ons bedrijf is een ‘erkend elektricien’. Dit geeft u de zekerheid, dat u een serviceverlening van het allerhoogste niveau van ons tegemoet kunt zien. We zijn er daarom ook absoluut van overtuigd dat u ruim tevreden zult zijn met het eindproduct wat we bij u realiseren. Neem nu contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Elektricien Rijnsburg

Waarom een allround elektricien:

 • Alle storingen direct laten verhelpen
 • Uitgebreide kennis over groepenkasten
 • Vinden 98% van de storingen direct
 • Altijd een specialist bij u op locatie
BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE ELEKTRICIEN IN RIJNSBURG?
Bel ons direct! Onze Erkende Elektriciens staan 24/7 voor u klaar in RIJNSBURG!
Call Now Button