Krachtstroom Aanleggen.

Wanneer u apparaten en machines gebruikt die veel elektriciteit verbruiken, dan heeft u misschien niet voldoende aan uw standaard 230 volt aansluiting. Dit is overigens niet van toepassing voor normale huishoudelijke apparatuur. Huishoudelijke apparatuur vraagt niet om meer dan 230 volt, waardoor krachtstroom aanleggen dan niet nodig is. Heeft u toch zwaardere apparatuur, zoals een sauna, jacuzzi, warmtepomp of zware kookapparatuur, dan is krachtstroom wel nodig. Ook in bedrijfspanden is krachtstroom geen overbodige luxe, waarmee u zwaardere industriële apparatuur op kunt aansluiten. Met krachtstroom ontvangt u een hogere spanning van 400 volt.

Groepenkast Plaatsen of Vervangen.

De meeste bestaande woningen zijn voorzien van een 1-fasenaansluiting van 230 volt. Voor normaal gebruik is dit voldoende, tenzij u hierop teveel apparatuur aansluit. Hierdoor zal de aansluiting overbelast raken en de hoofdschakelaar zal zich uitschakelen. Een oplossing hiervoor en tevens een noodzaak wanneer u krachtstroom wilt laten aanleggen, is het plaatsen of vervangen van een nieuwe groepenkast met een 3-fasenaansluiting. Bij een 3-fasenaansluiting krijgt u drie kabels met 230 volt binnen. Hiermee kunt u gemakkelijker meerdere huishoudelijke apparaten tegelijkertijd gebruiken en de aansluiting vormt de basis voor het aanleggen van een krachtstroomverbinding. Onze elektriciens van Elektricien Katwijk zorgen voor een veilige en professionele plaatsing van de groepenkast.

Krachtstroom Aanleggen

Wij helpen u graag met:

 • Krachtstroom aanleggen
 • Stroomstoring en kortsluiting
 • Groepenkasten vervangen e.o. plaatsen
 • Stroom en krachtstroom aansluitingen
 • Elektra aanleggen waaronder perilex
 • 24/7 Storingsdienst in Katwijk EO.

 

Krachtstroom aaleggen grote en kleine projecten..

Omdat veel woningen niet zijn voorzien van krachtstroom, kan het noodzakelijk zijn om krachtstroom aan te laten leggen. Vooral wanneer u van plan bent om zwaardere apparatuur te gaan gebruiken. Laat u deze klussen uitvoeren door een vakkundige elektricien die verstand van zaken heeft. Zo bent u zeker van een betrouwbare krachtstroomaansluiting. Ook als ondernemer kunt u ons inschakelen voor grote projecten, waardoor grote industriële machines en apparatuur aangesloten kunnen worden op krachtstroom. Voor deze apparatuur is krachtstroom noodzakelijk en met onze expertise verkrijgt u een betrouwbare aansluiting op krachtstroom.

Uneto VNI Erkend Elektricien.

Wilt u krachtstroom aanleggen? Schakel dan Uneto VNI erkend elektricien in. Wij zijn een Uneto Vni erkende elektricien met vakkundig elektriciens, waarmee krachtstroom aanleggen in goede handen is. Niet alleen voor het aanleggen van krachtstroom kunt u bij ons terecht, wij zijn ook voor u beschikbaar voor andere installatiewerkzaamheden. Neemt u ook contact met ons op voor het aanleggen of verplaatsen van elektriciteit. Heeft u te maken met een onverwachtse storing op uw elektriciteitsnetwerk? Neemt u dan contact op met onze storingsdienst die 24 uur per dag voor uw beschikbaar is. Met Uneto VNI heeft u als particulier of ondernemer altijd een betrouwbare partner voor uw elektriciteitswerken.

 

Krachtstroom Aanleggen

24/7 Storingsdienst in Katwijk:

 • Storingen en kortsluitingen
 • Binnen 1 uur ter plaatse
 • Dag én Nacht bereikbaar
 • Garantie op producten en diensten
 • Uneto VNI Erkend
BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE ELEKTRICIEN IN Katwijk?
Bel ons direct! Onze Erkende Elektriciens staan 24/7 voor u klaar in KATWIJK!
Call Now Button