Groepenkast Vervangen.

Groepenkasten hebben helaas niet het eeuwige leven. Zeker in oudere woningen, bedrijfspanden en loodsen is de groepenkast eigenlijk verouderd en niet meer geschikt voor de moderne apparatuur en machines. Sowieso dient u de groepenkast te vervangen als u een nieuwe keuken inbouwt of een aanbouw doet waarbij er extra apparaten worden gebruikt. De groepenkast vervangen laten door een gecertificeerde elektromonteur is dan absoluut aan te raden, omdat hiermee problemen worden voorkomen en de veiligheid aanzienlijk wordt vergroot. Groepenkasten die niet modern genoeg zijn, kunnen vaak de moderne elektronica niet aan. In een bedrijf moeten immers computers, apparaten, de beveiliging, verwarming en verlichting draaiende gehouden worden. Met oude groepenkasten in uw bedrijf of winkel kan de stroom snel uitvallen. Zeker in moderne woningen, waarin steeds meer apparatuur wordt gebruikt, is een moderne groepenkast onmisbaar. Zo voorkom je kortsluiting en ook brandgevaar.

Aanpassingen in uw groepenkast.

In veel gevallen is de complete groepenkast vervangen overigens niet eens nodig, maar kan volstaan worden met het doen van enkele aanpassingen in de kast. Door enkele groepen toe te voegen of te veranderen, kan de elektra efficiënt gestuurd en aangepast worden. Onze ervaren elektromonteurs van Elektricien Katwijk beoordelen wat in uw situatie het voordeligste, meest praktische en veiligste is om te doen. Meestal is het vervangen van een deel van de groepenkast een stukje goedkoper en dus aantrekkelijk. In overleg met u bespreekt onze monteur de voor u wenselijke en beste situatie, alvorens de groepenkast vervangen of aangepast wordt.

Groepenkast Vervangen

Wij helpen u graag met:

 • Stroomstoring en kortsluiting
 • Groepenkasten vervangen e.o. plaatsen
 • Aanpassingen aan groepenkasten
 • Stroom en krachtstroom aansluitingen
 • Elektra aanleggen waaronder perilex
 • 24/7 Storingsdienst in Katwijk EO.

 

Nieuwe Groepenkast Installeren..

De installatie van een nieuwe groepenkast is een kunst op zich. Sommige doe-het-zelvers en thuisklussers denken dat een groepenkast vervangen en installeren niet zo ingewikkeld is en gaan hier zelf hap-snap mee aan de slag. Ons advies is om dit nooit te doen en al het werk in en rond groepenkasten aan professionals over te laten. Bij de installatie van een groepenkast is er namelijk, als u niet ervaren bent met elektra, altijd gevaar van elektrocutie, kortsluiting of brand.

Uneto VNI Erkend Elektricien.

Weer een ander voordeel van een van onze ervaren elektromonteur inschakelen om uw groepenkast vervangen te laten, is het feit dat onze monteurs allemaal Uneto VNI Erkend Elektricien. Deze certificering is een garantie op veilige, efficiënte en correct uitgevoerde elektriciteitswerkzaamheden volgens de regels van de branche. Het is dan ook aan te raden om bij werkzaamheden aan de groepenkast of stoppenkast geen risico’s te nemen en een van onze elektriciens in te schakelen voor deze precisieklus.

 

Groepenkast Vervangen

24/7 Storingsdienst in Katwijk:

 • Storingen en kortsluitingen
 • Binnen 1 uur ter plaatse
 • Dag én Nacht bereikbaar
 • Plaatsen / Vervangen van Groepenkasten
 • Garantie op producten en diensten
 • Uneto VNI Erkend
BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE ELEKTRICIEN IN Katwijk?
Bel ons direct! Onze Erkende Elektriciens staan 24/7 voor u klaar in KATWIJK!
Call Now Button